Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2019/06/24 til 2019/07/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Torsdag klokken 10.11 blev en 37-årig kvinde fra udlandet taget for butikstyveri i en dagligvarebutik i Korsør. Hun gik igennem kasselinjen og betalte for en cola, men havde desuden en større mængde make-up – for i alt 4109 kroner – i tasken. Hun blev standset ved udgangen af en ansat og politiet blev tilkaldt. Hun blev anholdt klokken 10.42 og sigtet for butikstyveri.

Søndag klokken 14.02 fik politiet en anmeldelse om, at en ukendt mand havde sat ild til tagkonstruktionen i et legehus på Birkemosevej i Korsør. Ilden blev hurtigt slukket og ingen kom noget til. Manden forsvandt fra stedet, men der er et signalement: Han var 20-25 år, cirka 180 centimeter høj, slank og dansk af udseende. Han var iført en sort, omvendt kasket med noget rødt på og en sort hættetrøje med noget rødt på skulderne. Han havde muligvis en tatovering eller skæg på begge kindben. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt. Ring 1-1-4.

HÆNDELSER
KORSØR: Politiet undersøger brande To brande hærgede natten til tirsdag henholdsvis Netto på Kjærsvej og en børnehave, der ligger ved siden af. Klokken 23.54 indløb anmeldelsen om branden i Netto, og selv om brandvæsenet fik branden under kontrol, skete der en del skade på bygningen og i butikken. Få minutter senere kom anmeldelsen om branden i børnehaven, hvor brandskaderne blev begrænset. Politiet efterforsker begge brande som forsætlig brandstiftelse, og politiets teknikere skal nu undersøge brandstederne nærmere.

KORSØR: 45-årig anholdt efter vold Politiet anholdt søndag klokken 19.46 en 45-årig mand fra Korsør, som tidligere på aftenen havde været i klammeri med en anden gæst på en beværtning på Halskovvej i Korsør. Det var tilsyneladende en diskussion om kontanter, der gjorde, at den 45-årige gav en 39-årig mand fra Korsør et knytnæveslag og tog kvælertag på ham. Politiet blev tilkaldt og den 45-årige blev sigtet for vold, og han fik samtidig et forbud efter restaurationsloven mod at komme på stedet fremover. Den 45-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 22.45.

KORSØR: Butikstyveri Torsdag klokken 10.11 blev en 37-årig kvinde fra udlandet taget for butikstyveri i en dagligvarebutik i Korsør. Hun gik igennem kasselinjen og betalte for en cola, men havde desuden en større mængde make-up – for i alt 4109 kroner – i tasken. Hun blev standset ved udgangen af en ansat og politiet blev tilkaldt. Hun blev anholdt klokken 10.42 og sigtet for butikstyveri.

KORSØR: Butikstyveri
En pige på 14 år fra Korsør blev standset af en medarbejder i en stor dagligvarebutik, da hun tirsdag klokken 14.48 forsøgte at gå igennem kasselinjen uden at betale for nogle chocoladekiks og en Red-Bull til en samlet værdi af 32 kroner. Pigens forældre og de sociale myndigheder blev kontaktet.

 

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Teglværksparken Lejlighed Onsdag d. 12/06 kl. 00.00 Kontanter

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Lørdag kl.
13.30 – 19.45
ATK 2100 443 90 km/t 149 km/t 92 klip
Del på sociale medier