Comwell Korsør
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Tlf. 58 35 01 10
Email: hotel.korsor@comwell.dk


comwell-korsør-spa-300x200Spa-ophold ved Storebælt

Ved Storebæltsbroen finder du et af landets førende spa-hoteller. Comwell Korsør tilbyder et lækkert nyrenoveret poolområde med bl.a. dampbad, fitnessrum, sauna, boblebad og udendørs hottubs. Hotellet har tilknyttet egne professionelle behandlere, der tilbyder bl.a. manicure/pedicure, ansigtsbehandlinger og massage. Du er velkommen til at booke en tid inden ankomst.

Egen golfbane
Comwell Korsør udmærker sig også ved at have en golfbane i baghaven. Korsør Golf Klub råder over landets fjerde ældste 18-huls parkbane samt en af de bedste og sværeste 9-hullers baner. Den kan spilles som pay and play. Spiller du ikke golf, kan du nyde en smuk spadseretur rundt på banen, hvor man ofte ser rådyr tidligt om morgenen.


comwell-korsør-lounge-300x200Konferencehotel

Skal du holde dagmøder eller konferencer, finder du professionelle mødefaciliteter på Comwell Korsør. Året rundt er Comwell Korsør vært for møder, der strækker sig over et par timer eller flere døgn. Kongreslokalet har plads til 800 personer, og derudover findes 15 plenumlokaler med udgang til terrasse.

Udendørsarealerne er som skabt til teambuilding og motion, eksempelvis clockgolf og petanque. Om sommeren griller køkkenet på den store terrasse, når vejret tillader det.

Den centrale beliggenhed ved Storebæltsbroen gør det nemt at komme til hotellet med offentlig transport og i bil fra hele landet. Der er gratis parkering og adgang til trådløst internet.

Tag et kig på de forskellige mødepakker.

comwell-korsør-300x200Moderne værelser i historiske omgivelser
Hotellet rummer 135 moderne og velindrettede værelser, fordelt på 95 business-værelser, 36 LUX og 4 unikke suiter. Værelserne i stueetagen har udgang til egen terrasse, og der er fransk altan på de øvrige. Derudover finder du bl.a. bibliotek og vinkælder, lobbybar og restaurant samt aktivitetsrum med Wii, dart og billiard.

Comwell Korsør er bygget omkring Tårnborg Gods fra 1648. Sidebygningerne brændte omkring år 1900, men tilbage står den fredede hovedbygning fra 1803. Hotellet blev opført i 1989 som Tårnborg Park Hotel. I 1998 overgik hotellet til den nuværende ejerkreds, og hotellet drives nu i samme selskab som Comwell Klarskovgaard.

Comwell Club
Bliver du medlem af Comwell Club, kan du optjene point, som kan bruges til alt fra spa til restaurantbesøg på alle Comwells hoteller. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og modtage nyheder om faciliteterne samt gode slå-til-nu tilbud.

Kontakt Comwell Korsør


sølvpartner

Del på sociale medier