Comwell Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30
4220 Korsør
Tlf. 72 16 20 00
Email: hotel.klarskovgaard@comwell.com

comwell campusKonferencehotel med teambuilding
Midt i den skønneste natur ved Storebælt finder du Comwell Klarskovgaard, et topmoderne konferencecenter med et væld af teambuildingaktiviteter.

Klarskovgaard har stor erfaring med at afholde innovative kurser, møder og konferencer. Her finder du professionelle mødeværter, dygtige instruktører og kreative kokke, der kræser om gæsternes smagsløg med retter der giver god energi.

De moderne lokaler rummer alt det nyeste IT og AV-udstyr, og de hyggelige værelser rummer de blødeste tekstiler. På Facebooksiden kan du følge med i nye kurser og faciliteter, kreationer fra køkkenet samt reportager fra små og store begivenheder.

campus2Effektive møder
Konferencehotellets faste instruktører tilbyder i samarbejde med CoastZone en række aktiviteter, som udfordrer mødedeltagernes fysik, logik og samarbejdsevner. Programmet kan stå alene eller som supplement til kundernes egen dagsorden.

Filosofien er, at motivation og deltagerinvolvering er afgørende for at forstå, lære, anvende og lagre budskaber. Dermed sikrer programmet størst muligt udbytte af din møde- eller kursusinvestering.

Aktiviteterne kan indpasses som korte energiskabende pauser eller større oplæg med teori og praksis. De kan finde sted både ude og inde og bruger forskellige læringsformer. Det hele bliver nøje tilrettelagt i samarbejde med kunden med henblik på størst mulig effekt.

comwell campus2Samarbejde
Comwell Klarskovgaard sætter rammerne, så du og dine kollegaer kan blive bedre til at samarbejde. Ved hjælp af aktiviteter som ATV Handling, Segway Team Challenge, Kite Challenge og Skills Golf opdyrkes bl.a. tillid, synergieffekt og succesoplevelser.

Fordybelse
At være tilgængelig og online 24/7 og skulle multi-taske kan føre til stress. Kroppen er i konstant alarmberedskab, hvis ikke man giver sig selv pauser og tid til at fokusere på én ting ad gangen. Med aktiviteter som meditation og mindfulness-træning øver kursisterne deres evner til at være nærværende og fokuserede.

campus3Motion
Fysisk aktivitet betragtes som et meditativt redskab,der giver hjernen mulighed for at koble af og lade tankerne flyve. Motion er således meget mere end den livsvigtige træning af muskler og kredsløb. Det giver mere mental energi og overskud i hverdagen.

Comwell Klarskovgaard tilbyder bl.a. løb, cirkeltræning og crossfit i naturen.

Alle har en personlig grænse
Aktiviteter som svævebane og morgenbadning giver deltagerne mulighed for at prøve deres grænser af. Nogle siger fra, mens andre følger med strømmen. “Jeg gør det ikke!” kan ifølge instruktørerne være en lige så stærk beslutning som “Jeg gør det!”

Kontakt Comwell Klarskovgaard

 


sølvpartner

Del på sociale medier