Elever fra Storebæltsskolen præsterer endnu en fantastisk udstilling på Korsør Bibliotek.  Kunstværkerne viser et bredt udsnit af de projekter og kunstneriske forløb, som de unge kunstnere har arbejdet med i løbet af det forgangne år.

I efterhånden rigtig mange år har elever fra Storebæltsskolens præsenteret en større udstilling bestående af deres egne favorit kunstværker, der er skabt i løbet af det forgangne år. Traditionen tro lægger Korsør Bibliotek lokaler til årets udstilling, som torsdag d. 20. februar vil blive markeret med officiel fernisering med taler og lidt godt til ganen.

”Det er et meget glædeligt samarbejde, vi har med Storebæltsskolen. Det er hvert år en stor overraskelse for os at se, hvad eleverne nu har fundet på at præsentere for offentligheden. I år vil vi uden al tvivl igen blive forbavsede endnu en gang” fortæller Arne Larsen, bibliotekar, som torsdag vil være med til at åbne udstillingen for det nysgerrige publikum.

Flere nysgerrige biblioteksbrugere har da også tidligere efter et kig på udstillingen udtalt: ”Det er simpelthen en udstilling, man bliver glad af at se på”.

Storebæltskolen er en specialskole, som strækker sig fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Eleverne på Storebæltsskolen har diverse indlæringsvanskeligheder, som deres primære handicap. Der arbejdes året rundt med at eleverne udvikler alle deres færdigheder så godt som overhovedet muligt. At introducere eleverne for kunst og herefter selv at producere og lege med kunst, er en effektiv metode, som styrker elevernes faglige og sociale udvikling.

Oplev Storebæltsskolens store Kunst- og Skulpturudstilling på Korsør Bibliotek & Borgerservice frem den 29. februar.

Ved spørgsmål til pressemeddelelse rettes henvendelse til undertegnede.

Med venlig hilsen

Arne Larsen

Bibliotekar

Slagelse Biblioteker &

Borgerservice

Tlf: 58 57 96 75 | Mobil: 22 37 43 54

Mail: arlar@slagelse.dk

Del på sociale medier