Vi ville så gerne se jer. Vi vil så gerne vide hvad der sker hos jer, og vi vil så gerne fortælle om hvad vi arbejder med. Men det kan vi jo ikke som vi plejer.
Derfor vil vi rigtigt gerne invitere jer til et Virtuelt Netværksmøde, hvor vi har mulighed for at se hinanden og fortælle om hvad der rør sig i Korsørs erhvervsliv og Erhvervsforening.
Tirsdag d. 02. marts kl. 18.30 indbyder vi til Virtuelt Netværksmøde, under overskriften ”Virtuelt Nyhedsbrev”

Vestsjællands kyst nær Korsør. Foto: Anne

Programmet er:
• Medlemsudvalget byder velkommen
• Formand Jacob Stryhn fortæller om hvad der er sket den seneste tid i Erhvervsforeningen og, endnu bedre, hvad der forventes at ske i den kommende tid
• De forskellige udvalg fortæller kort, aktuelt nyt
• ”Netværk” Som sidste punkt har du mulighed for at stille spørgsmål, eller for at fortælle om hvordan du og din forretning/virksomhed er kommet igennem det seneste år, eller komme med gode fif eller andet du har lyst til at dele. Da det er Virtuelt, vil der kun være mulighed for at en taler ad gangen, ellers giver det alt for meget støj, men det får i mere at vide om inden mødet starter.
Mødet vil blive afholdt i TEAMS, du behøver ikke downloade noget program, vi sender dig en invitation til mødet, som du blot klikker på. Du behøver ikke have video og mikrofon på din PC/mobil/tablet, medmindre du gerne selv vil sige noget.

For at deltage i mødet, skal du tilmelde dig på kasserer@korsoererhvervsforening.dk senest 1.3.21 kl. 18. Ved tilmeldingen skal du oplyse den mailadresse linket skal sendes til.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Medlemsudvalget, Korsør Erhvervsforening

 

Del på sociale medier