as poleringAS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Hele vejen rundt med kosten
Renlighed er vigtigt for trivlsen både i boligen og på arbejdspladsen. AS Polering og Rengøring tilbyder grundig rengøring til fornuftige priser i det meste af region Sjælland – til både private, virksomheder og offentlige institutioner. Du kan bestille almindelig rengøring og hovedrengøring, erhvervsrengøring, toilet/badrengøring og andre former for rengøring, som du kan aftale fra gang til gang med firmaet eller som en fast rengøringsordning.

Før og efter fliserens. Foto: ingen-alger.dk

AS Polering og Rengøring blev stiftet i 2012 med vinduespolering på Midtsjælland som sin spidskompetence. Siden har forretningen udvidet både sine territorier og aktiviteterne, der rækker langt videre end vinduer. I august 2016 fik firmaet også Korsør under sine vinger, og kundekredsen i Korsør kan forvente den samme gode service og fordelagtige priser, som de øvrige byer. 

Rene terasser og tage
I 2017 udvidede AS Polering og Rengøring forretningen i Korsør med specialet fliserens og imprægnering. Dine fliser på terrasser, stier, indkørsler og gårdspladser kan nemt og effektivt blive frigjort for mos, flisepest og snavs.

Firmaet har særlig fokus på alger. Dels giver de fedtede grønne belægninger et uskønt udtryk, dels er algebelagte terrasser og trapper glatte i regnvejr. Bestiller du algebehandling af dit tag, facader eller fliser, kan du nyde en algefri udsigt.

Ring på 25 50 40 06 og få et uforpligtende tilbud.

as polering2Spar penge med rene solceller
Vidste du at du kan spare penge ved at rengøre dine solceller? Snavsede og støvede solceller er ineffektive, fordi meget energi går tabt derved. AS Polering og Rengøring har specialiseret sig i rengøring af solceller og råder over de bedste og nyeste teknikker. Prisen afhænger primært af mængden og størrelsen af dine solpaneler. Når de er renset for snavs, støv, pollen og andre skadelige partikler, kan de igen yde optimalt til gavn for miljøet og økonomien.

Klar til salg
AS Polering og Rengøring udfører indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker. De kan også gøre din bolig klar til salg. På Facebooksiden skriver en tilfreds kunde: “Det var en fryd for øjet, at komme til en bolig så ren og pæn. Det var en fornøjelse at kunne aflevere nøglen til de nye ejere, hvor alt skinnede. Det er de bedste penge jeg har betalt længe.”

Vil du høre mere om den vinduespudsning og rengøring, som vores sølvpartner AS Polering og Rengøring tilbyder, kan du kontakte firmaet eller besøge hjemmesiden for at finde yderligere informationer om ydelser og priser.

Del på sociale medier