Partnerpolering

Foto: Partnerpolering

Tlf. 29 84 29 81

halvpris@partnerpolering.dk

Følg Partnerpolering på Facebook.

Følg AlgePartner på Facebook.

Professionelle og grundige
Partnerpolering er en kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører vinduespolering, og søsterselskabet AlgePartner fjerner alger på tage og fliser. Således skal du blot henvende dig ét sted, når du har brug for en kærlig hånd til dine vinduer og udendørsarealer.

Partnerpolering har kunder over hele Sjælland og Falster og udfører vinduespolering i både etageejendomme og villaer i Korsør. Via vinduespoleringsnetværket Få Pudset kan du nemt finde en dygtig vinduespudser i Korsør.

En fast aftale til konkurrencedygtige priser
Vil du sikre dig flotte vinduer året rundt, er Partnerpolerings abonnementsaftaler til private løsningen. Dine vinduer holdes rene med faste intervaller, og muliggør en endnu bedre pris end hvis du hyrer firmaet ind til enkeltstående opgaver. F.eks. koster et parcelhus i to plan normalt 300 kr., mens det med abonnement koster 150 kr. Ved at planlægge kørslen og holde vinduerne kontinuerligt rene kan det gøres billigere med abonnement.

Med et abonnement kan du bestemme om du vil have pudset vinduerne hver 2., 4., 8. eller 12. uge. På vores sølvpartner Partnerpolerings hjemmeside kan du hurtigt udregne prisen for netop dine vinduer med denne beregner.

Foto: Partnerpolering

“Super tilfreds”
Partnerpolering er først tilfredse, når resultatet er 100 % i orden, og derfor er der tilfredshedsgaranti på vinduespolering.

Firmaets store erfaring i faget sikrer, at udførelsen af både store og små opgaver sker med stor professionalisme og grundighed. Samtidig gør de en dyd ud af altid at overholde de aftaler, der er blevet indgået, og denne stabilitet sikrer tilfredse kunder:

“Jeg kan kun sige: Jeg er super tilfreds.” – Alice Pedersen på Trustpilot.

“Super gode tilbud og fornuftige priser. Ingen skjulte gebyr og søde arbejdsmænd som kommer ud.” – Marianne på Trustpilot.

“Hurtig udrykning (aftale mandag og polering tirsdag) med fremragende resultat!” – Martin Kofoed på Facebook.

Foto: AlgePartner

Slip fri for de glatte grønne belægninger
Et tag er bare flottere uden grønne alger, og en algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

I samarbejde med søsterfirmaet AlgePartner kan Partnerpolering tilbyde en kærkommen mulighed for at kombinere algebehandling og fliserens med efterfølgende vinduespudsning.

AlgePartner rykker selvfølgelig også ud, hvis du blot ønsker at få foretaget en algebehandling eller rensning af dine fliser.

Ring på 29 84 29 81 og få et uforpligtende tilbud. De lægger også ofte gode tilbud ud på AlgePartners facebookside.