CTI Party
Tlf. 53 86 56 46
mandag – fredag kl. 10 – 12

Bliv festklar
CTI Party leverer udstyr til alle typer af fester og events, og firmaet kan med rette betegne sig selv som Danmarks største leverandør af festartikler. Det store produktudvalg og lager indeholder remedierne til dig, som skal holde fest, hvad enten du er privatperson eller erhvervsvirksomhed i Korsør og omegn.

Skal du eksempelvis holde bryllup, kan CTI Party tilbyde dig hele pakken, som skal til, for at den store dag kan blive fejret med stil og god stemning. Det gælder også, hvis du skal stå for den årlige halloween-fest, hvor CTI Party kan være leverandør af både pynt og udklædning, der kan skabe den helt rigtige uhygge. Udklædning i form af en mumiemaske eller et hårbånd med en edderkop samt engangsservice med græskar og flagermus fuldfører temaet til en uforglemmelig halloween-fest. Og CTI Party fører udklædning til alle typer fester.

Stort sortiment, høj kvalitet, lave priser
Oprindelig var CTI Party en virksomhed med speciale i balloner og alt, hvad der hørte med: pinde, snore, helium, osv. CTI Party den dag i dag et kæmpemæssigt udvalg af balloner i forskellige farver, faconer og størrelser, men derudover rummer sortimentet alverdens festartikler, som kan bruges til konfirmationer, fødselsdage og temafester.

Skal du eksempelvis afholde barnedåb eller bryllup, kan du via CTI Party bestille dekorative figurer til bordpynt og kagepynt samt invitationer og bordkort med motiver, som passer til det givne arrangement. På den måde kan du personliggøre din fest, da udvalget er så bredt, at der er artikler til enhver smag. Til et bryllup kan det klassiske brudepar på toppen af kagen skræddersyes til brudeparret – du kan f.eks. få et brudepar, som kører traktor, eller et par boksere. Mulighederne er mange hos vores sølvpartner CTI Party, som kombinerer sit store udvalg med stærkt konkurrencedygtige priser.

Velstruktureret webshop
I webshoppen kan du danne dig et indtryk af det brede produktudvalg og derved få inspiration og friske ideer til bordpyntning og udsmykning. Du kan nemt navigere rundt i produkter, temaer og begivenheder, således at du, uanset om du er i god tid eller ej, kan få festen forberedt i tide.

Del på sociale medier