Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget godkendte mandag d. 11. januar oprettelsen af en fælles genbrugsplads for Korsør og Vemmelev ved renseanlægget, Slagelse Landevej, Korsør Syd.

Den nye genbrugsplads skal bygges som led i AffaldPlus’ udviklingsplan for genbrugspladserne, der betyder, at nogle af de mindre genbrugspladser vil blive nedlagt til fordel for etablering af større og bedre genbrugspladser.

”Den nye genbrugsplads vil have forbedret åbningstider, en døgnåben haveaffaldsplads, lettere tilgang for borgerne og god plads til sortering. Især i Korsør var det ikke muligt at udvide pladsen, så den kunne leve op til de nye sorteringskrav”, udtaler formand for Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget og medlem af bestyrelsen i AffaldPlus I/S Villum Christensen.

Beslutningen om at sammenlægge Vemmelev Genbrugsplads og Korsør Genbrugsplads blev truffet tilbage i 2011. Med beslutningen d. 11. januar kan arbejdsprocessen så småt gå i gang med bl.a. byggemodning og udarbejdelse af kommuneplantillæg og lokalplan.

Kort, genbrugsplads

Del på sociale medier