Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerkoncert i skoven

juli 27 17:00

Tilmeld dig allerede nu til årets ”Sommerkoncert i skoven”.

Musik fra kl. 17:00 – til vi ikke kan mere.

Du kan opleve:

René & Værsgo’ – Et af landets absolut folkeligste orkestre. Der pustes nyt liv i gamle Kim Larsen og Gasolin klenodier som ”Langebro”, ”Rabalderstræde”, og ”Fifidong”. René & Værsgo’ kopierer den ægte vare, og det med en indlevelse der får publikum til at knibe sig i armen af forundring over den slående lighed med den rigtige Larsen.

Katrine & the Slaves – Spiller glad og dansevenlig musik fra de sidste fire årtier, og vil med garanti få publikum ud på ”gulvet”.

Konferencier DJ Hegelund – Varmer op og slutter fest af med et brag.

Der kan købes mad fra grillen og drikkevare i baren, i rigelige mængder, til absolut favorable priser. (Mad og drikke må ikke medtages på pladsen)

Tag gerne en stol eller et tæppe med.

Billetter kan købes via https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=4pty406bxm fra tirsdag den 25/6 til kun 250 kr + gebyr. Der bliver også mulighed for at købe billetter incl. overnatning og morgenmad på Comwell Klarskovgaard til 650 kr + gebyr pr. person (ved køb af to billetter) for to-sengs-værelse og 950 kr + gebyr pr. person for enkelt værelse. (overnatning kan kun købes via Place2book samtidig med køb af indgangs billet ) Comwell formidler ingen salg af billetter eller overnatning til den pågældende dag.
Comwell Klarskovgaard ligger 700 m væk

Sponsoreret af Korsør Turistråd – Vi støtter Korsør/Tårnborg håndboldklub.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
juli 27
Tidspunkt:
17:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/448524989266236/

Sted

Restaurant Sommerlyst
Korsør Lystskov 20
Korsør, Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier