Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danske Mesterskaber i Rotary Golf

maj 31

Fredag den 31. maj 2019 arrangerer Korsør Nor Rotary Klub for sjette år i træk det danske mesterskab i Rotary Golf.

DM i Rotary Golf i Korsør er en traditionsrig match, som stadig flere rotarianere og ledsagere glæder sig til at være en del af. Mesterskabet her i 2019 bliver noget særligt, idet Korsør Golf Klub kan præsentere 4 nye spændende og dramatiske huller langs Korsør Nor designet af en af Europas førende banearkitekt Philip Spogárd.

Ligesom i de foregående år er det Korsør Golf Klubs bane og Comwell Korsør, der er omdrejningspunktet for arrangementet. De mange spillere fra hele landet glæder sig hvert år over den smukke bane, de flotte omgivelser og den efterfølgende middag og præmieoverrækkelse. Vi glæder os meget til at kunne byde alle golfglade rotarianere fra hele landet velkommen til et endnu et mesterskab. Et arrangement, hvor der i øvrigt sideløbende med det officielle mesterskab afvikles en ledsagerturnering, udtaler Claus Vad, der er formand for Golf- og Eventudvalget i Korsør Nor Rotary Klub.

Jeg vil også gerne fremhæve de nye 4 huller samt i øvrigt flere tiltag som klubben har foretaget. Det er absolut ændringer, der løfter Korsør Golf Klubs bane til et nyt niveau, påpeger Claus Vad.

Dette officielle Danmarksmesterskab er som nævnt blevet en årlig tilbagevendende begivenhed. Rotary Danmark er ikke på nogen måde økonomisk involveret i mesterskaberne, men det er dejligt at turneringen igen i år kan defineres som et landsdækkende Rotary-arrangement.

Turneringen afvikles over 18 huller, hvor A-rækken spiller slagspil og B-rækken stableford. Den overordnede danske mester vil være A række spilleren med laveste bruttoscore. Derudover er det også muligt at vinde det danske mesterskab for hold. Et hold består af 3 spillere fra samme klub.

I lighed med sidste år kæmpes der om de flotte DM-pokaler og mange andre rigtig fine præmier, der velvilligt er skænket af de trofaste sponsorer. Bl.a. et Invita-køkken fra Børge Nielsen A/S, Hillerød til en værdi af kr. 250.000, som Hole in One præmie.

Yderligere omkring arrangementet og mesterskabet kan ses på www.rotarygolf.dk, hvor også tilmelding kan finde sted.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
maj 31

Sted

Korsør Golf Klub
Ørnumvej 8
Korsør, 4220
+ Google Maps
Telefon:
58 37 18 36
Hjemmeside:
http://www.korsoergolf.dk/
Del på sociale medier