Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Rytmik i Korsør

september 23 16:00 - 19:15
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 16:00 on mandag, repeating until 16. december 2019

Udover børnenes motoriske, musikalske og sociale udvikling lægges der i undervisningen særlig vægt på, at alle børn leger og har det sjovt. Målet er, at alle børn skal udvikle sig gennem succesoplevelser i musikalske omgivelser.

Orienteringsløb i Korsør

september 28 10:00 - 13:00

Tag din mor, far, bedstemor eller bedstefar i hånden og løb en tur sammen.

Babymassage for babyer og deres fædre

september 28 10:00 - 11:30

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor barn og forælder gennem berøring og kærtegn lærer hinanden endnu bedre at kende.

Rugsted & Kreutzfeldt koncert

oktober 25 20:00 - 22:00

To af Danmarks dygtigste musikere, komponister og musikproducere - nemlig Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt - kommer til Korsør Kulturhus.

STEMNINGSFYLDTE INSPIRERENDE ITALIEN

oktober 31 19:00

Efterhånden kender vi maden og vinen fra dette vidunderlige land, som fra Nord til Syd emmer af historie, atmosfære, skønhed og prægtige kultur- og natur-oplevelser. 10 rejser til Italien er det blevet til indtil nu  - og I kan tage med på dem alle - samlet i én vidunderlig formidling ved dette foredrag.   Med det italiensk klingende kunstnernavn "JETHONI" er Rom senest besøgt med kunst på galleriudstilling. Tag via flotte fotos og gode historier med til Rom, Amalfi kysten, Sicilien,…