2019 blev et flot år for Korsør Golf Klub. Et stabilt medlemstal, en fordobling af antallet af green fee gæster og mange Company Days betød et overskud på over en halv million kroner.

Vi er overbevist om, at resultatet er en følge af klubbens strategi om at investere og derigennem gøre Korsør Golf klub endnu mere attraktiv for medlemmer, gæster og sponsorer. Kvaliteten af banen og de øvrige faciliteter samt den unikke natur, skal gøre det til en totaloplevelse for den enkelte.

I den forgangne sæson kunne klubben præsentere 4 nye huller – blandt andet hul 15 og 16. To spektakulære huller, hvor en symbiose mellem design og natur gør det til noget særligt. Ja, faktisk fik det flere medier til at præsentere Korsør Golf Klub som ”Danmarks nye Pebble Beach”. Det kan godt være overdrivelse fremmer forståelsen, men vi er glade for den unikke løsning, som banearkitekt Philip Spogard har stået for. Alene de to huller er en runde værd.

400 rhododendron springer ud

Vi er naturligvis altid glade for at blive sammenlignet med de største baner i verden. Måske kan vi opnå dette privilegium også i den nye sæson, idet der her i efteråret er plantet 400 rododendron langs adgangsvejen og ved det helt nye og flotte putte- og træningsområde, der er etableret tæt ved klubhuset og hul 18. 400 rhododendron i fuldt flor her til foråret må lede tankerne hen på Masters banen Augusta. Det er under alle omstændigheder en unik rododendronpark, vi er stolte af, og som vi glæder os til at præsentere.

Som nævnt ligger der en klar strategi bag de mange investeringer, der er gennemført i det forgangne år. Ud over nye huller, rhododendronpark er der tale om yderligere renovering af klubhuset, herunder et nyt stråtag, ny buggylade, nye broer og stensætninger ved flere søer, oprensning af søer samt ny belysning langs adgangsvejen til klubhuset.

Tak til sponsorer, frivillige og ansatte

Vi skal på alle måder sige tak til både medlemmer, frivillige, sponsorer og ansatte. Uden deres store opbakning og entusiasme hele vejen rundt, havde vi på ingen måde kunnet gennemføre de mange tiltag. Det vidner om en klub, der står sammen om et fælles mål. Samtidig er det et afgørende udgangspunkt for i de kommende år at kunne forsætte realiseringen af hele Masterplanen for Korsør Golf Klub.

Korsør Golf Klub fortsætter udviklingen af en bane og en klub, der gør det til et ”must” at være medlem af eller gæste. Vi ses i Korsør.

Poul Møller – december 2019

 

Del på sociale medier