Min Bolighandel Korsør
Hanne Steenberg
Ejendomsmægler MDE
Direkte: 22 98 74 88
Kontor: 70 254 264
hanne@minbolighandel.dk

Min Bolighandel i Korsør på Facebook 

Kærlighed til Korsør
Hanne Steenberg, der i 2016 blev kåret som årets mægler hos Min Bolighandel, har oparbejdet et stort kendskab til Korsør. Først og fremmest boligmarkedet, men også befolkningen, job- og uddannelsesmulighederne, skoler, institutioner, foreninger, butikker og seværdigheder – kort sagt den unikke charme ved Korsør. Det gode lokalkendskab og det stærke netværk, der er opbygget gennem mange år, er fundamentet for den forretning, som Min Bolighandel i Korsør fortsat planlægger at styrke i byen.

Hos Hanne Steenberg, der har 14 års erfaring som ejendomsmægler, får du et overblik over boliger til salg i Korsør – uanset om du kigger efter villa/rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig, grund, sommerhus eller landejendom. Vil du følge tæt med i nye ejendomme på hylderne, bør du synes godt om Min Bolighandel på Facebook. Udover oplysninger om åbent hus, kan du på Facebooksiden deltage i konkurrencer.

Moderne markedsføring
Det der primært adskiller Min Bolighandel fra andre kæder er, at de har fuld fokus på online markedsføring. Medieforbruget skifter i disse år fra tryk til sociale medier i en rasende fart, og i den udvikling har Min Bolighandel valgt at gå i front. Al annoncering foretages på nettet. Det er nemlig her moderne boligkøbere ser deres nye bolig første gang.

Lav pris, høj service
Min Bolighandel har tilmed valgt at droppe den fysiske placering på hovedgaden – man profilerer sig først og fremmest via minbolighandel.dk og ude i virkeligheden – i de ejendomme, der skal handles med, via den tætte dialog med købere og sælgere. Den formue der spares på husleje og trykte annoncer, gør at Min Bolighandel kan tilbyde faste lave salærer. Uden at gå på kompromis med den høje service.

Når du sætter din bolig til salg hos Min Bolighandel bliver den annonceret på en masse meget brugte boligportaler, ikke kun minbolighandel.dk. Ved salg hos Min Bolighandel får du således også adgang til kædernes elektroniske søgeagenter.

Kontakt Min Bolighandel

Del på sociale medier