Butik Stella 
Gryderupvej 213
4242 Boeslunde
Tlf. 61 37 50 41

Butik Stella på Facebook 

Åbningstider efter aftale, eller tjek hjemmesiden.

Brugskunst og babytøj i Boeslunde
Søger du en fiks femarmet lysestage, sjove kopper, et vintage metalskilt eller en frodig grøn plante, der kan tåle at stå i et mørkt rum? Så skal du tage turen til Gryderupvej, hvor Butik Stella bugner med mange specielle ting til hjemmet og haven. Det er stedet at finde den unikke værtindegave samt firmagaver og fødselsdagsgaver til alle aldersgrupper.

Allerede når man kører ind på gårdspladsen, fornemmer man hyggen. I butikken mødes du af varm og personlig betjening og et stort sortiment af skønne brugskunstvarer – ofte ting som man ikke nemt kan finde andre steder i Danmark.

Nyt og brugt – altid lækkert
Butikken er opkaldt efter sin indehaver, Judith Stella Winther Olsen, der brænder for boligindretning og har specialiseret sig i at plukke lige præcis de ting, der rammer ned i tidens tendenser. Udvalget er stort i Stellas webshop, og i den fysiske forretning i Boeslunde er der altid nyt at finde på hylderne. Her er også brugte og hjemmelavede ting, men altid med en høj lækkerheds-faktor. Butik Stella har desuden et godt udvalg af tøj til børn op til 2 år.

Du kan besøge butikken efter aftale og med fordel følge Butik Stella på Facebook, hvor der oplyses om særlige åbningstider, gode tilbyd og nyheder i butikken. Varerne i webshoppen kategoriseres bl.a. efter nyheder og tilbud, hvorved du altid nemt kan se flowet af de spændende varer, som Stella håndplukker til sine kunder.

Du er altid velkommen til at bestille varer på hjemmesiden, til afhentning i butikken efter aftale, så får du leveringsomkostningerne tilbagebetalt. Stellabrugskunst.dk afsender din ordrer mandag eller torsdag med f.eks. GLS, så du får dem hurtigt og effektivt leveret til døren eller der hvor du handler dagligvarer eller tanker benzin.

Roser til Butik Stella
På forretningens facebookside har kunderne kun godt at sige om leverancerne fra Boeslunde…

”Fik fantastisk behandling og mine varer kom uden skader… samt de var lige så flotte i virkeligheden som på billederne… ikke sidste gang jeg handler der” – Susanne

”God service og glæder mig til at kunne cykle derud og se hvad der frister” – Merete

”Har lige modtaget min pakke i dag, virkelig godt pakket ind og den lever 100 % op til billedet og så lå der en sød seddel og en pose bolsjer. 5 stjerner fra mig af, ikke sidste gang jeg handler der” – Pia

Kontakt Butik Stella


sølvpartner

Del på sociale medier