Korsør Auto
Tårnborgvej 136
4220 Korsør
70 208 508
mail@korsorauto.dk

Følg Korsør Auto på Facebook

Service og reparation af alle biler
Teknicar er en værkstedskæde, der dækker hele din bil. Kæden, der blev startet i 2011, har på sine 10 første begivenhedsrige år skiftet fokus fra udelukkende biler af ældre dato udenfor fabriksgaranti, til reparation og servicering af alle typer biler.

Der er over 180 værksteder i Danmark, og du finder også et i Korsør, for i marts 2022 overtog Tim Stengaard Korsør Auto.

Reservedele af original kvalitet
Hos Korsør Auto betaler du kun for det du får, fordi alle reparationer afregnes efter det reelle materiale- og tidsforbrug. Korsør Auto kan servicere de nyeste biler, fordi alle Teknicar mekanikerne løbende deltager i efteruddannelseskurser på de tekniske skoler.

Korsør Auto anvender reservedele af original kvalitet, dvs. i samme høje standard som din fabriksnye bil blev leveret med. De tilbyder tre års garanti på udført arbejde og kan også reparere din bil i garantiperioden.

De bedste dæk
I april eller maj, eller når vi er så heldige at temperaturen stiger til plus 7 grader, er det tid at skifte til sommerdæk, som øger bilens køreegenskaber i varmt vejr.

Korsør Auto er ekspert i dæk, og kan hjælpe dig med at få de helt rigtige dæk på din bil. Ifølge loven skal der være mindst 1,6 mm dækmønster på dine dæk til bilen, men mekanikeren anbefaler minimum 3 mm for den optimale køresikkerhed. Til sammenligning har nye dæk har et dækmønster på op til 8 mm.

Hjælp når uheldet er ude
Som Teknicar værksted tilbyder Korsør Auto dig muligheden for at tegne et vejhjælpsabonnement. Abonnementet kan tegnes for et eller to år og dækker bl.a. teknisk nedbrud på biler under 3500 kg. Assistance ydes til dansk indregistrerede køretøjer ved alle uheld, der forhindrer fortsat kørsel ved egen hjælp.

Trøjesponsor i Korsør IF
Korsør Auto er dybt lokalt forankret og bakker op om det stærke lokale fællesskab, der er så unikt ved Forenings-Danmark. Teknicar-kæden støtter håndboldskolerne, og Korsør Auto har valgt derudover at gøre en særlig indsats for fodbolden, nemlig som trøjesponsor i Korsør IF.

Følg Korsør Auto på Facebook
Korsør Autos Facebookside får du tips og tricks til at holde din bil godt kørende. Husk f.eks. at tjekke bilens aircondition, for hvis du mangler kølemiddel, risikerer du at kompressoren brænder sammen.

Korsør Auto kan kort sagt hjælpe med alle typer opgaver på alle typer biler, så din hverdag bliver nemmere.

Du er altid velkommen til at kontakte Korsør Auto i åbningstiderne, hvis du har brug for hjælp til din bil.

sølvpartner