Tirsdag den 24. maj var medlemmerne af Volleyklubben Vestsjælland inviteret til den årlige generalforsamling. Over 40 medlemmer – både unge og ældre havde afsat tiden til en aften der indledtes på Hotel Jens Baggesen med hjemmelavet biksemad og spejlæg. Hotel Jens Baggesen er en af klubbens mange samarbejdspartnere, og de havde valgt at lægge lokaler til den store aften. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen 2016-2017-2
Bestyrelsen der i den kommende sæson skal stå i spidsen for udfordringerne i Volleyklubben Vestsjælland. Fra venstre ses: Ibrahim Hakizinfura, Claus Bech, Finn Niemann, Johanne Lam, Henrik Grøndal, Ida Lærkedahl og Mads Olsen.

Formand Mads Olsen kunne i sin beretning stolt fortælle, at han ofte må knibe sig selv i armen for at finde ud af, om det er virkelighed eller blot en drøm som han har stået i spidsen igennem de sidste mange år. Og heldigvis er det virkelighed. Klubben har været igennem en markant succes – både på det fællesskabsdelen og det organisatoriske område, og i år kom så højdepunktet på det sportslige område, da herrerne sikrede sig oprykning til landets fornemmeste række – Volleyligaen.

Årets VKVér blev kåret
Årets VKVér blev sædvanen tro også afsløret på aftenen. Det er bestyrelsen der udnævner Årets VKVér. Der var, som formanden sagde, mange der bejler til denne pris. Alligevel var det ikke svært at udpege hvem prisen tilfalder i år. Andy Lam Khang – en gevinst for alle i klubben. Khang er ”her, der og alle vegne”. Khang er manden som søndag efter søndag sikrer at førsteholdene får video af modstanderne, han er manden som sørger for billeder og videoer til klubbens sociale medier af ungdomsafslutningerne, og endelige så hans personlig fuldstændig foreneligt med klubbens værdier. Khang modtog fortjent hyldest fra medlemmerne.

Genvalg til bestyrelsen – to bytter plads
Der var genvalg til bestyrelsen. Dog valgte Henrik Grøndal ikke at genopstille som næstformand. Bestyrelsen indstillede derfor Claus Bech som næstformand, hvilket i praksis betød, at de to byttede plads.

Klubben måtte også tage afsked med Søren Jeppesen der har siddet i bestyrelsen som suppleant, ligesom Rolf Meegdes får andre opgaver i klubben der ikke er forenelige med at varetaget hvervet som suppleant.

Modtager af ”Elmer-prisen” Finn Niemann, og årets VKVér Andy Lam Khang.
Modtager af ”Elmer-prisen” Finn Niemann, og årets VKVér Andy Lam Khang.

Æresmedlem nummer 3 afsløret
Klubbens æresmedlem nummer 3 blev også afsløret. Prisen hedder formelt ”Elmer-prisen”, da klubbens første æresmedlem netop er Elmer Petersen, mangeårigt engageret person på både ledergangen og i hallen.

Prisen tilfaldt klubbens kasserer Finn Niemann, der siden 1975 har præget ikke kun volleyklubben lokalt, men også kredsarbejdet og forbundsarbejdet. Han er en arbejdsbi som man sjældent hører brok fra, og så er han en hyggelig, rar og knivskarp person, som har styr på økonomien. Prisen faldt i god smag hos deltagerne, der spontant rejste sig, og gav Finn Niemann stående klapsalver.

Sidst men ikke mindst…
… så kunne klubben fejre, at det i år var 25 år siden at man indgik den første samarbejdsaftale. Det var med Tapet- & Malerhuset på Halskovvej. Heldigvis er Tapet- & Malerhuset stadig med i klubben, og det vidner om, og fortæller os alle, at vi er til længerevarende forhold. Vi gør meget for at gøre vores samarbejdspartenere til en del af klubben – og vi sætter stor ære i at fastholde samarbejdet. Per Mathiasen fra Tapet- & Malerhuset var selv til stede, og kunne således modtage takken og anerkendelsen.

 

Del på sociale medier