Er du 9 år eller ældre og har lyst til at prøve Åben Vand svømning.
 
Så er vi klar med et sommertilbud til alle børn fra 9 år og opefter.
Sikker badning foto. ABW

Fra onsdag den 1. Juli starter vi Åben Vand svømning op på Ceresstranden i Korsør kl. 18.30 – 19.30, og der vil være undervisning hver onsdag i hele Juli måned.

 
Åben Vand svømning kræver lidt udstyr – og det vil være rigtig godt at have en våddragt på. Harald Nyborg har nogle der ikke koster så meget, og som sagtens kan bruges. 
 
Hvis du ikke har din egen våddragt endnu, så har klubben et mindre antal våddragter til udlån – skriv på mail sskkartotek@gmail.com hvis du vil låne en våddragt. (dette gælder først fra den 8. juli) 
 
Vi har badehætter og havtasker, så sikkerheden er i orden. Der vil være minimum 1 uddannet Åben Vand instruktør der vil stå for undervisningen og sikkerheden, sammen med nogle af vores andre dygtige instruktører.
 
Da det er vigtigt for os at sikkerheden er i orden, forbeholder vi os ret til at aflyse undervisningen i tilfælde af at vandet ikke er i orden eller at vejret ikke tillader at vi er i vandet – f.eks hvis det tordner. 
 
Aktiviteterne bliver forskellige – der vil være Åben Vand svømning, aktiviteter på stranden og i vandet, prøve at svømme med boards og meget andet.
 
VI håber at du har lyst til at være med – tilmelding til de dage I kan er nødvendig via eventen.
 
Hilsen
Instruktørerne Emma, Nicki, Lucas, Oliver og
Svømmeskolelederne Camilla og Pernille 
Del på sociale medier