dit-korsoer-L

AffaldPlus vinder Verdensmålspris

Et forsøg med at genanvende eternit uden asbest er ført til, at AffaldPlus vandt en fornem pris til Brancheforeningen Cirkulærs årsmøde i Aarhus. Forsøget har været så succesfuldt, at det nu implementeres på AffaldPlus’ otte største genbrugspladser.
Forsøget har været så stor en succes, at ordningen pr. 1. maj 2024 er blevet gjort permanent og implementeret på AffaldPlus’ otte største genbrugspladser (Haslev, Korsør, Næstved, Ringsted, Rønnede, Slagelse, Sorø og Vordingborg), hvor der er opsat specifikke containere til indsamling af eternitplader produceret efter 1988.
AffaldPlus vinder Verdensmålspris

Muslimer For Fred kommer til Korsør

Muslimer For Fred kommer til Korsør
Muslimer For Fred vil være at finde på torvet i Korsør lørdag d. 25/05-2024 kl. 10-14.
“Det er vores opgave som muslimer at vores familier, venner og naboer har det godt. Vi skal passe på hinanden og udvise respekt for hinandens tro og traditioner, uanset om man tror på gud eller ej,” siger Imam, Muhammad Akram Mehmood.

Landsmøde i Muskelsvindfonden: I år med sprut og nøgne mennesker

I weekenden den 24.-26. maj 2024 holder Muskelsvindfonden sit årlige landsmøde, hvor medlemmer mødes på tværs. For første gang kan deltagerne i år se frem til at opleve ‘Pærfekt Gin & Croquis’ fredag aften.
Musholm Ferie-, Sport og Konferencecenter i Korsør danner atter ramme om Muskelsvindfondens årlige landsmøde. Landsmødet byder både på den traditionelle generalforsamling, nye debatspor, valg til den politiske ledelse samt ikke sociale aktiviteter for både børn, unge og voksne. 
Landsmøde i Muskelsvindfonden: I år med sprut og nøgne mennesker

Vi ved det bare 

Vi ved det bare 
Siden 2012 har ZTRONG tilbudt ledere at blive certificeret protreptiker, Ole Fogh Kirkeby er deres faste censor.
De er specialiseret i at gøre uddannelsen praksisnær - så du direkte kan bruge det du lærer i din praksis.
Snart starter en ny uddannelse, og de holder GRATIS online informationsmøder for alle interesserede i Korsør. 

Birkegårdens Haver søger butiks- og servicemedarbejder over 18 år

Kan du skabe glæde for kunderne, og er du servicemindet? Så er du godt på vej til at blive den nye ekspedient i Birkegårdens Haver:
De søger en der kan arbejde mandag, torsdag og fredag i lige uger, og mandag, lørdag - søndag i ulige uger.
Jobbet vil hovedsageligt bestå i at ekspedere og vejlede kunder i butikken og billetten. Du har mulighed for at kunne få flere timer f.eks. med havearbejde, hvis dine kompetencer og ønsker er der.
Birkegårdens Haver søger butiks- og servicemedarbejder over 18 år

Koncert med Mestersangerne

Koncert med Mestersangerne
Tårnborg kirke byder velkommen til et brag af en koncert, med masser af fest og højt humør, når "Mestersangerne" kommer på besøg den 26. maj kl. 16.
"Mestersangerne" er kendte fra koncerter i Korsør Kulturhus, og kommer altså nu til Tårnborg Kirke. De består af Mezzosopran Karin Kjerumgaard, Tenor Michael Duncan og Bariton John Anderberg samt Pianist Birger Andersen.

Kongegaarden åbner ny udstilling: The Weak Spot

De to svenske kunstnere Rebecca Lindsmyr og Emil Sandström blev tildelt et tre måneders ophold i Kongegaardens legatbolig for at skabe et særligt stedspecifikt udstillingsprojekt i Kongegaardens X-rum (KGX) i Korsørs tidligere glasværk. The Weak Spot er således udviklet i samspil med det 275 kvm store rums særlige arkitektur, og tager konkret udgangspunkt i bygningens tidligere funktion som glasværk.
Begge kunstnere har skabt nye værker inspireret af glas som et materiale, der både er meget skrøbeligt og ofte værdifuldt, men som også spejler de mennesker, der er omkring det. De bruger begreber og historier om glas og glasindustrien som katalysator for nye fortællinger, der udfordrer forholdet mellem det dokumentariske og det fiktive.
Kongegaarden åbner ny udstilling: The Weak Spot

Mød Kaare Golles

Den 28. maj 2024, 17:00 - 18:30, kan du møde billedkunstneren Kaare Golles til et hyggeligt fyraftensarrangement i Kongegaarden. Han er uddannet fra Malmø Kunstakademi i 2014 og har deltaget i forskellige udstillinger i både ind- og udland. Nu har han skabt en række nye værker til deres aktuelle udstilling DOUBLE // 7+12 SKULPTURER, som man kan opleve indtil den 9. juni. 
Hør Kaare Golles fortælle om sit daglige kunstneriske arbejde, sine værker på udstillingen og om, hvordan det har været at samarbejde med Jóhan Martin Christiansen og en professionel kunstinstitution i Korsør.
Mød Kaare Golles i Kongegaarden

Følg Dit Korsør på Facebook