dit-korsoer-L

Jacob Fischer Gypsy-jazz trio

Guitaren er i centrum når Jacob Fisher folder sig ud i sit mest Django Reinhardt inspirerede hjørne.
Han får følgeskab af den Amerikanske gypsyjazz specialist Jason Shooster, oprindeligt fra Miami, men har rejst jorden rundt og spillet Django jazz og bl.a. drevet jazzklub i Thailand. Desuden medvirker Thomas Raa på kontrabas, og sammen kaster de sig ud i Hot Club klassikere blandet med egne påfund udi sigøjnerjazzen.
Jacob Fischer Gypsy-jazz trio

Vejarbejdere på Sjælland kæmper stadig med aggressive bilister og al for høj fart

Vejarbejdere på Sjælland kæmper stadig med aggressive bilister og al for høj fart
Vejarbejderne på Sjælland lever stadig med biler, der suser forbi i al for høj fart, og antallet af ulykker ved vejarbejder er stigende på landsplan. Derfor går Asfaltindustrien og 3F igen i luften med en kampagne, der skal sætte fokus på vejarbejde og skabe bedre trafikvaner. Danskerne vil blive mødt med budskabet “Pas på den jeg elsker” ved vejarbejder i hele landet.

Store Bededagsaften i Borreby

Borreby Teaters Venneforening har besluttet at genoplive den populære Store Bededagsaften, som de afholdt første gang i 2010. Store Bededagstraditionen med varme hveder og tur på voldene i parken på Borreby Herreborg, hvor der kan købes varme hvede og the, kaffe og måske et glas rosé.
Kom gerne udklædt, men kom også blot for oplevelsen og oplev den smukke park.
Store Bededagsaften i Borreby

Skolestarthjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Skolestarthjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april
Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Skolestartshjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres uddannelsesforløb. Skolestartshjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

Nu sker det i Birkegårdens Haver

Lørdag den 27. april starter sæson 2024 i den skønne familiepark. Det er Birkegårdens Havers 28’ende sæson. På åbningsdagen er det også Hundedag. Kr. Himmelfart falder tidligt i år, derfor er det allerede den 9. og 10. maj, kan I komme til de første Børnedage med ekstra fokus for børn.
Da 2023 var et godt år i Birkegårdens Haver, har Merry givet den max gas på indkøb af bl.a. stauder, træer og andre planter, som gartnerne endnu ikke er færdig med at sætte – men de skal nok nå det!
Nu sker det i Birkegårdens Haver

Flotte veteranbiler

Birkegårdens Haver får i øvrigt besøg af mere end 35 Corvette veteranbiler i bedste James Bond stil den 4. maj 2024.
Så hvis du også elsker gamle biler, skal du da lige et smut forbi Birkegården på denne skønne maj-dag.
Ca. fra kl. 15 vil bilerne køre ind og holde på græsplænen (de har været på tur ude i det danske land og skal nu ind og holde pause).
Flotte veteranbiler i Birkegårdens Haver

Filmmusik på orgel

Halsskov kirke inviterer den 12. maj kl. 15 på filmmusik på orgel med Tina Christiansen.
Koncerten byder på både ny og gammel filmmusik, helt tilbage fra stumfilmens Charlie Chaplin og op til vores tid med musik af store mestre som Ennio Morricone (Den gode, den onde og den grusomme, The Mission), John Williams (Starwars, Harry Potter) og Hans Zimmer (Løvernes Konge, Gladiator, Pirates of the Caribbean). Der er med andre ord noget for enhver smag og enhver aldersgruppe.
Filmmusik på orgel

Mød Garn på hjul

Mød Garn på hjul
Garn på hjul fortsætter salget ved sit faste sted i Korsør hos Café Vossie. Se tourplanen på www.garnpaahjul.dk
Hvis du er i et strikkefællesskab, kommer Garn på hjul gerne forbi. Book et besøg med oplæg om garn, modeller og historien om Jane og den mobile garnbutik. Garn på hjul deltager året rundt på garnfestivaler og andre events.

Få støtte til at vise det særlige i Korsør frem

Få støtte til at vise det særlige i Korsør frem
Danmark er fyldt med steder, der er værd at bevare og kende til. Men mange kender ikke de særlige bygninger og steder i deres lokalområde.
Nu er det igen muligt at søge om op til 25.000 kr. til arrangementer, der sætter bygningskultur, bæredygtighed og lokale fællesskaber i fokus. Puljen 'Samlingskraft - sammen om steder vi holder af' er i denne omgang åben frem til den 23. maj.

Følg Dit Korsør på Facebook