dit-korsoer-L

Stort tillykke Vagn!

Vagn Hansen med et handicap på 24,5 fra Korsør Golf Klub kunne tirsdag den 19. marts 2024 notere sig for sit første HOLE IN ONE i Korsør Golf Klub – Vagn har været medlem siden maj 2012.
Stort tillykke Vagn!

Søg tilskud til din forening fra lokalforeningspuljen til friluftsliv

Søg tilskud til din forening fra lokalforeningspuljen til friluftsliv
Det er nu muligt for lokale foreninger under Friluftsrådets medlemsorganisationer at søge om tilskud til at styrke foreningens arbejde med friluftsliv. Lokalforeningspuljen uddeler i alt 2,7 millioner kroner, og fristen for at søge er 17. maj 2024.

Den hyggeligste garnbutik på hjul

Lige om lidt er det påske. Er du en af de heldige, der har fri og får mere tid til håndarbejde?
Har du brug for inspiration til dit næste projekt? Så kom og SE & MÆRK garnet hos Garn på hjul.
Den mobile garnbutik har faste salgssteder i Dianalund, Sorø, Slagelse, Korsør og Skælskør.
Den hyggeligste garnbutik på hjul

Et nyt havedesign

Et nyt havedesign
Det er blevet forår, og snart skal haven indtages, og muligvis også omlægges. Er du træt af at slå græs, anbefaler Henriks Have og Anlæg en have uden græsplæne. Plænen er ofte den mest arbejdskrævende del af haven – i hvert fald hvis den skal være pænt grøn og fri for mos og mælkebøtter. Mange travle haveejere kan med fordel tænke i alternativer, f.eks. trædesten i bunddække, stier mellem staudebede eller 'vild med vilje'-bede, som kun kræver pasning et par gange i sæsonen.

Påskehygge i Galleri Jethoni+

Galleri Jethoni+ inviterer til Påskehygge d. 23. marts kl. 14-16. Kom ind og vær kreativ sammen med de andre i Galleriet.
Påskehygge i Galleri Jethoni+

Stor mængde narko sikret fra Sejerøbugten

Stor mængde narko sikret fra Sejerøbugten
Sejerøbugten er de seneste dage blevet nøje gennemsøgt til lands, til vands og fra luften og det har indtil videre givet et samlet fund af 18 store tasker og flere løse pakker, som samlet er vejet til omkring 840 kilo. Noget er testet til at være kokain, men de fortsatte undersøgelser skal nu klarlægge, hvilke type af stoffer, der er tale om, samt den præcise mængde.

The Boyband - “As Long as you love tour”

Nap dine 90er buddies under armen og oplev et forrygende genhør med kæmpe pophits krydret med venindeskrål, kærlighed og fælleskab.
Korsør Kulturhus byder den 13. april kl. 20 hjerteligt velkommen til The Boyband “As Long as you love tour”.
The Boyband - “As Long as you love tour”

VK VESTSJÆLLAND ER I HISTORISK SEMIFINALE

VK VESTSJÆLLAND ER I HISTORISK SEMIFINALE
Første kvartfinaleopgør blev spillet i søndags i Korsørhallen, og her vandt VKV komfortabelt foran et feststemt publikum. Stemningen var også repræsenteret i Sundbyhallen i går, da en stor håndfuld trofast VKV’ere havde taget turen til Amager med horn, trommer og godt humør. Det var med til at opildne VK Vestsjællands herrer, der kunne gå fra kampen med en 3-1 sejr og en billet til semifinaleserien.

Slagelse Erhverv flytter til Korsør

Slagelse Erhverv flytter til Korsør
Som led i arbejdet med at højne den lokale erhvervsservice, samles en række af Slagelse Kommunes afdelinger fremover på Dahlsvej 3 i Korsør. Det gælder for Kommunale Ejendomme, Teknik, Plan og også Erhverv. Pr. 1. april flytter Slagelse Erhverv således til Dahlsvej 3, 4220 Korsør.

Påskeferie i Korsør

Påskefrokost, gækkebreve, æggejagt, forårsblomster og gudstjenester. Holder I påskeferie hjemme? Så kan I finde inspiration til aktiviteter for hele familien i byportalens kalender ‘Det sker’.

Vi ønsker jer alle en dejlig Påske!
Påskeferie i Korsør

Følg Dit Korsør på Facebook