dit-korsoer-L

Skal I holde konfirmation i 2024?

Der er allerede ved at være booket godt op med konfirmationer på Vilcon Hotel & Konferencegaard for dette års sæson. De har dog stadig 5 ledige datoer tilbage i 2024, som kan nå at blive jeres!
Skal I holde konfirmation i 2024?

Konfirmationsvelsignelsen

Ved konfirmationen i kirken bekræfter Gud det løfte, han gav ved dåben og konfirmanden modtager konfirmationsvelsignelsen. Gennem bønner og velsignelsen gentages Guds løfte fra dåben om at følge konfirmanden med sin kærlighed gennem hele livet. I Sankt Povls Kirke er datoerne for konfirmation i foråret 2025 nu planlagt.
Klar til konfirmation

Nytårskoncert i Korsør Kulturhus med Slagelse Garden

Nytårskoncert i Korsør Kulturhus med Slagelse Garden
Slagelse Garden inviterer til et brag af en nytårskoncert i Korsør Kulturhus' smukke marmorsal søndag den 28. januar kl. 14.00. Oplev en musikalsk fest for hele familien, hvor både harmoniorkester og tambourkorps vil stå for underholdningen.
Billetter til koncerten koster blot 60 kr. for voksne, mens børn op til 14 år kan deltage gratis. I pausen vil der være servering af champagne og lækker kransekage.

Nye giganter på motorvejen

Fra januar i år kan du møde nogle ekstra lange lastbiler på motorvejen. Det betyder, at du bør være særlig opmærksom, hvis du skal overhale. Lastbilerne med dobbelttrailere kan være op til 34 meter lange og kan fragte op til dobbelt så meget gods som normale lastbiler.
Nye giganter på motorvejen

Fremover kan borgerne stille forslag direkte til Regionsrådet

Fremover kan borgerne stille forslag direkte til Regionsrådet
Som den første region gør politikerne i Region Sjælland det nu muligt for regionens indbyggere at få et politisk forslag behandlet af Regionsrådet. Dermed kan borgere bosiddende i regionen på minimum 18 år fremover stille et forslag til Regionsrådet og med den nødvendige opbakning få det politisk behandlet af rådets 41 medlemmer. Et såkaldt borgerforslag lander på politisk dagsorden, når det har opbakning fra 5000 borgere.

Oplev duoen Singh og Goldschmidt på Kongegaarden

Oplev duoen Singh og Goldschmidt på Kongegaarden
Duoen Henrik Goldschmidt (obo og vokal) og Anders Singh Vesterdahl (harmonika) er ganske enestående i dansk musikliv. Repertoiret er jødisk og arabisk musik, egne kompositioner samt klassiske værker af bl.a. Carl Nielsen, Balkan-musik og danske sange. Oplev dem på Kongegaarden den 8. februar.

KONTRASTER - Bartok og Stravinsky

Oplev en særlig koncert med August Finkas (klarinet), Morten Lyngs (violin) og Emil Gryesten (klaver). De tre talentfulde musikere vil opføre to af de væsentligste kammermusikværker fra det 20. århundrede: Bartoks Kontraster fra 1938, og Stravinskys Historien om en soldat-suite fra 1919. Programmet byder også på musik af Mozart og Schubert, så der er meget at glæde sig til på Kongegaarden den 22. februar.
KONTRASTER - Bartok og Stravinsky

Tæt på 2 mio. kr. til øget tryghed i Region Sjælland

Korsør Atletik & Motion har fået 7.157 kr. til dukker til førstehjælpstræning og hjertestartertræner. Har man en god ide til et projekt eller en aktivitet, der kan skabe mere tryghed, kan man ansøge TrygFonden om midler. Det har mange benyttet sig af i efteråret, og TryghedsGruppens regionale råd i Region Sjælland har netop uddelt 1.980.773 kr. til nye tryghedsskabende projekter og aktiviteter i regionen.
Tæt på 2 mio. kr. til øget tryghed i Region Sjælland

Generalforsamling i Gigtforeningens Vestsjællandskreds

Generalforsamling i Gigtforeningens Vestsjællandskreds
Kom og vær med, når Gigtforeningen Vestsjællandskreds afholder Generalforsamling på Slagelse bibliotek d. 28. februar kl. 18:00. Alle borgere i Vestsjællandskredsen, som dækker Sorø, Slagelse, Korsør, Odsherred, Holbæk og Kalundborg er velkomne.

Følg Dit Korsør på Facebook