dit-korsoer-L

Wonka - Danmarkspremiere

Korsør Biograf Teater viser ”Wonka” baseret på den ekstraordinære hovedrolle i Charlie og Chokoladefabrikken, og Roald Dahls ikoniske børnebog. Filmen fortæller den vidunderlige historie om hvordan verdens bedste opfinder, tryllekunstner og chokolademager blev den elskede Willy Wonka, som vi kender i dag.
Wonka - Danmarkspremiere

Mød Julemanden i Føtex

Mød Julemanden i Føtex
På søndag d. 17. december mellem kl 10 og 13 slår julemanden et smut forbi Føtex i Korsør med posen fyldt af godter til alle børn ifølge med en voksen.

Kongegaardskoncerten kobler billedkunst og klassisk musik

Et nyt ambitiøst initiativ skal sikre, at den bedste klassiske musik og lydkunst kan opleves i Kongegaardens historiske rammer og byens intime koncertsal med Steinwayflygel og god akustik. Kongegaardskoncerten med op til ti årlige koncerter kobler billedkunst og klassisk musik på højeste kunstneriske niveau - og med fair priser kan alle være med.
Kongegaarden er arrangør og formatet er fyraftenskoncerter torsdage kl. 18-19.15.
Kongegaardskoncerten kobler billedkunst og klassisk musik

Region Sjælland rykker en placering ned i ejendomsvenlighed

Region Sjælland rykker en placering ned i ejendomsvenlighed
Region Sjælland indtager bundplaceringen i EjendomDanmarks årlige undersøgelse af ejendomsvenlighed. Regionen har kun forbedret sig på et område i forhold til sidste år, og så placerer de andre regioner sig bedre. Gebyr og behandlingstider trækker ned.

Nytårskur for erhvervslivet

Korsør Erhvervsforening inviterer til Nytårskur og til en snak om forventninger og muligheder i 2024. Kom og nyd et godt glas torsdag d. 11. januar kl. 18 på Korsør Rådhus (Byrådssalen).
Nytårskur for erhvervslivet

Garanti for julestemning

Birkegårdens julemarked er meget specielt, da det er for hele familien og ikke kun de voksne. Her kan børnene dreje det populære Lykke-Jul, ramme en juleklokke og vinde slik. De kan også male en julekugle, være med til sløjfejagt og ride på æsel. Hele familien kan gå på skattejagt, danse om juletræet, og hilse på alle de søde dyr i Nissestalden og i dyreområdet.
Garanti for julestemning

Julekoncert med Rytmekoret Slagelse

Julekoncert med Rytmekoret Slagelse
Rytmekoret synger med liv og nerve og giver sit publikum stærke, musikalske oplevelser. Det sker den 14. december kl. 19.30 i Korsør Kulturhus.

Julehilsen fra Gigtforeningen

Kalenderen siger december, og julestemningen kan mærkes. Ønskelisten skal færdiggøres, der skal købes julegaver, laves konfekt og hygges med dem vi har kær. Gigtforeningens Vestsjællandskreds byder dig velkommen til alle deres arrangementer med julehygge i lokalgrupperne. De har også mange tilbud om arrangementer for 2024 – måske disse skal skrives på ønskelisten eller gives til en du holder af?
Julehilsen fra Gigtforeningen

Følg Dit Korsør på Facebook