Lørdag den 3. november var der fernisering i Kongegaarden på Korsør Kunstforenings udstilling med titlen FOKUS, som er 19 fotos af Henrietta Nielsen i overkommelige størrelser og dermed priser.

Henrietta Nielsen, pressefoto

I løbet af dagen kom der 43 gæster forbi. Der var tillige 3 salg fra selve udstillingen og et enkelt fra nogle mindre fremlagte værker.

Flere af gæsterne benyttede lejligheden til en god samtale med kunstneren.

“Motivet på plakaten ser ud til at være klinten ved Halsskov Odde. Det er vist den som hedder Vagtbanke og den høje klint ved Revhuset er vist netop Højklint. Det er en stor glæde at have Henriettas fotos her igen. Medens hun boede i en af legatboligerne var der arrangeret en mindre udstilling i den bageste del af Isenstein-Galleriet nedenunder. Billederne giver mulighed for tanker og vil kunne gøre god fyldest på enhver væg”, sagde Finn Mikkelsen i åbningstalen.

“På min kunstneriske vej fandt jeg hurtigt ud af, at jeg – i min essens – har noget andet med mig. Jeg har en trang til at ville finde skønheden, den lille fine detalje i det umiddelbart grimme, triste eller kedelige. Et ønske om at fokusere på og vise andre, at der ofte under – eller bagved – lægger en uopdaget, fascinerende, måske farverig – måske endda smuk – verden gemt, hvis vi er åbne, og hvis vi tager os tid til at kigge efter”, sagde Henrietta Nielsen.

Da der er flere eksemplarer af hvert værk, er det endnu muligt at købe.